Kilta

Indecs ry on Tampereen yliopiston tuotantotalouden opiskelijoiden ainejärjestö. Indecs järjestää jäsenistölleen paljon hulvattomia tapahtumia, tukee opiskelujen haasteissa sekä vaikuttaa yliopiston opetuksen kehittämiseen.

Kiltahuone

Kiltahuone (tunnetaan myös nimeltä kilta) on killan oma huone, jossa saa sen aukioloaikoina vapaasti viettää aikaa. Killassa voi nauttia jäsenistölle ilmaisesta kahvista, pelailla, opiskella tai vaikka vaan rentoutua sohvalla kiltakavereiden kanssa. Indecsin kiltahuone sijaitsee konetalon kiltakäytävällä, josta löytyy myös naapurikiltamme YKI, Man@ger ja KoRK. Kiltahuone tulee varmasti tutuksi heti orientaatioviikolla, ja siellä kannattaa ehdottomasti viettää aikaa myöhemminkin!

Killan toiminta

Killan jäsenistöä palvelee hallitus, joka koostuu noin 30 hengen vapaaehtoisporukasta. Hallitus pyörittää killan toimintaa muun muassa järjestämällä tapahtumia ja huolehtimalla kiltahuoneesta. Hyvää vastapainoa opiskelulle tarjoaa monipuoliset tapahtumat ja killan järjestämät viikoittaiset liikuntavuorot. Tapahtumakalenterista löytyy varmasti jokaiselle mieluista tekemistä koko lukuvuodeksi. Voit tutustua killan järjestämien tapahtumien tunnelmaan Indecsin kuvagalleriasta!

Kiltaan liittyminen

Indecsin järjestämästä toiminnasta pääsee nauttimaan, kun liittyy kiltamme jäseneksi suorittamalla 5 euron jäsenmaksun. Jäsenmaksu on voimassa kauden kerrallaan, syyskuusta syyskuuhun. Jäseneksi pääset liittymään orientaatioviikolla!

fiSuomi