Tampereelle muuttaminen

Tampereelle muuttaessasi tutustu ensiksi opiskelija-asuntosäätiöihin TOAS sekä POAS ja lähetä asuntohakemus mahdollisimman pian. Erilaisia asuntovaihtoehtoja ovat solu-, yksiö- ja perheasunnot. Yksiöihin on suhteellisen pitkät jonot, joten soluasunto on varteenotettava vaihtoehto varsinkin opiskeluiden alussa.

Fuksit tutustumassa Tampereen keskustaan fuksiviikolla.

Asuntoja kannattaa katsoa esimerkiksi Hervannasta, keskustasta tai Kalevasta omien mieltymysten mukaan. Tuotantotalouden opiskelijoiden, kuten muidenkin teekkareiden, kurssit järjestetään pääosin Hervannan kampuksella. Hervannasta on erinomaiset liikenneyhteydet esimerkiksi Tampereen keskustaan linja-autolla sekä raitiovaunulla. Nyssestä löydät lisätietoa Tampereen julkisesta liikenteestä, ja reittiopas on hyödyllinen arkikäyttöön erityisesti ulkopaikkakunnalta muuttavalle.

Tutalaisia hervannan kampuksen etunurtsilla

Tampereen yliopiston kampukset tarjoavat loistavat puitteet opiskella yksin tai ryhmässä. Kampukset ovat täynnä opiskeluun tarkoitettuja suljettuja ja avoimia, suuria ja pieniä ryhmätiloja, joita kannattaa hyödyntää omassa opiskelussa! Kampuksilla on myös useita kampusravintoloita, joissa kannattaa ehdottomasti käydä lounastamassa tai päivällisellä hyvin edulliseen hintaan. Viikottaiset ruokalistat eri ravintoloihin löytyvät myös verkosta.